2020

Lanserer kyllingbryst i ny, miljøvennlig forpakning som reduserer plastforbruket med 70%

Les mer

2020

Tildeles Spesialitetsmerket. Merket tildeles den beste lokalmat og garanterer at maten er basert på de beste norske råvarer og godkjent av en uavhengig fagjury med høy matfaglig kompetanse.

Les mer

2018

Tildeles som første norske kyllingprodusent Dyrevernmerket av Dyrevernalliansen, en ny sertifiseringsordning for å gi forbrukeren sikkerhet for bedre dyrevelferd.

Les mer

2017

Nominert til Matprisen. Juryens begrunnelse: “Hovelsrud gård viser at det er mulig å drive stort, samtidig som man har øye for små og viktige detaljer. Resultatet er god dyrevelferd og topp kvalitet. Juryen ser dem som enormt viktige for dagens matproduksjon, og ikke minst et fyrtårn for fremtiden. Hovelsruds mål er at kyllingene skal ha et morsommere liv, selv om det er kort, et verdigrunnlag juryen stiller seg bak”

Les mer

2014

Vinner av Europa Nostra Award 2014 for arbeidet med å tilbakeføre hus og hage til slik det var i 1840 årene. Europa Nostra er EUs kulturvernpris. I juryens begrunnelse het det: “serves as an example for all private owners”

Les mer

2012

Tildeles den nasjonale kulturlandskapsprisen fra Landbruks- og matdepartementet og Norsk Kulturarv.

Les mer

2007

Marianne Olssøn og Are Herrem overtar Hovelsrud. Familien på fem flytter til Hovelsrud fra Oslo.

Les mer